Wasserij en stomerij Pakkie-An richt zich op persoonsgebonden was, bedrijfskleding en paardendekens. We wassen, stomen, drogen, vouwen, strijken, impregneren en indien nodig herstellen we uw kleding. Onze prijzen zijn exclusief 21% btw. In een straal van 15 kilometer om onze locatie halen en brengen wij kosteloos uw wasgoed.

Bedrijfskleding

Wij begrijpen als geen ander dat bedrijfskleding het uithangbord is van uw bedrijf of organisatie.
Door onze service hoeven uw medewerkers zich niet bezig te houden met het wassen/verzorgen van uw bedrijfskleding.
Uw medewerkers zijn het visitekaartje voor uw bedrijf. 

Wanneer u interesse heeft in onze service en kwaliteit komen wij graag langs om vrijblijvend met u mee te denken en te kijken naar mogelijkheden.

Mogen wij uw persoonsgebonden was volledig verzorgen!!

Wanneer wij uw persoonlijke kleding mogen wassen, doen we dit in de vorm van een abonnement.

Voor een vast bedrag per maand brengen en halen we uw persoonsgebonden was. U ontvangt van ons wasboxen waarmee we uw wasgoed discreet ophalen en met de grootst mogelijke zorg weer hygiënisch en netjes in een afgesloten wasbox terugbrengen. U heeft dus zelf geen wasmachine en wasdroger meer nodig. Bovendien wordt uw was veel beter schoon en gaat deze een stuk langer mee!

Abonnement 1
1x per week wordt uw waszak van max. 8 kilo opgehaald en de week erna teruggebracht/omgeruild.
Eenmalig wordt er € 40,- in rekening gebracht als opstartkosten. Hiervoor labelen wij uw was en ontvangt u twee waszakken. (blijven eigendom van Pakkie-An). De maandelijkse kosten bedragen
€ 43,10 p.m. excl. 21% btw.
(Incl. transport binnen een straal van 15 kilometer
om Pakkie-An)

Abonnement 2
2x per week wordt uw waszak van max. 8 kilo opgehaald teruggebracht/omgeruild.
Eenmalig wordt er € 80,- in rekening gebracht als opstartkosten. Hiervoor labelen wij uw was en ontvangt u vier waszakken. (blijven eigendom van Pakkie-An) De maandelijkse kosten bedragen
€ 80,85 p.m. excl. 21% btw.
(Incl. transport binnen een straal van 15 kilometer
om Pakkie-An).

Woont u meer dan 15 kilometer van onze wasserij vandaan, dan hanteren wij € 0,37 cent per kilometer.

Paardendekens

Wij richten ons op het wassen en herstellen van paardendekens, zadelpads en dekjes. Wij beschikken over een speciale machine die laag centrifugerend werkt. Door de grotere openingen in de wastrommel kan het vuil makkelijk en snel worden afgevoerd.

Het geregeld laten wassen van uw dekens verlengt aanzienlijk de levensduur van uw dekens. Wilt u uw paardendekens tevens waterafstotend laten maken (impregneren) of extra laten desinfecteren, (tegen schimmel) dan kan dit bij ons. Tevens kunnen wij de gespen aan de dekens herstellen indien nodig. 

Paardendeken                 € 11,73
Impregneren                    €   3,57
Reparatie hengsels        €   2,55